Oppimisympäristöt

Oppimisympäristöt

 

KnowPulp – Sellunvalmistuksen oppimisympäristö

KnowPulp on metsäteollisuuden vuodesta 2001 jatkuneen yhteistyön tuloksena toteutettu selaimella käytettävä sellunvalmistuksen oppimisympäristö. Järjestelmää voidaan käyttää itseopiskelussa ja koulutuksessa. Sellun valmistusta on lähestytty useista näkökulmista, mukaan lukien valmistusprosessit, automaatio, raaka-aineet, tuotteet ja ominaisuudet, turvallisuus, ympäristö, käynnissäpito, energiatehokkuus ja talous.Kaikki materiaali on suomen- ja englanninkielisenä ja lisäksi 2/3 myös espanjankielisenä.

http://www.knowpulp.com/

 

KnowPap – Paperinvalmistuksen oppimisympäristö

KnowPap on metsäteollisuuden vuodesta 1997 jatkuneen yhteistyön tuloksena toteutettu selaimella käytettävä paperinvalmistuksen oppimisympäristö. Järjestelmää voidaan käyttää itseopiskelussa ja koulutuksessa. Paperinvalmistusta on lähestytty useista näkökulmista, mukaan lukien paperin, kartongin, pehmopaperin sekä mekaanisten ja uusiomassojen valmistusprosessit, automaatio, raaka-aineet, tuotteet ja ominaisuudet, turvallisuus, ympäristö, käynnissäpito, energiatehokkuus ja talous. Kaikki materiaali on suomen- ja englanninkielisenä.

http://www.knowpap.com/

 

KnowTools – Työkalu oppimispolkujen tekemiseen

KnowTools -työkalulla voidaan tehdä oppimisreittejä, joilla opetetaan jokin aihealue ja tarvittaessa testataan oppilaan tietoja kyseisestä aiheesta. Näin voidaan valita vain tietyt näytöt KnowX:sta (sekä mahdollisista muista näytöistä) ketjuksi ja lisätä niihin tarpeen mukaan kysymyksiä.